Tarkoituskeskeisen filosofian koulutusyhteisö TFK

Tarkoituskeskeisen filosofian koulutusyhteisö TFK perustettiin 2019. Koulutusyhteisön tarkoituksena on tuottaa korkeatasoista tutkimusta ja kirjallisuutta logofilosofiasta ja logoterapiasta, kouluttaa opiskelijoitamme logofilosofian ja logoterapian asiantuntijoiksi, tarjota asiantuntevaa  terapia-apua sekä toimia yhteistyökumppanina yrityksille ja yhteisöille, jotka etsivät tarkoituskeskeistä konsultointia tai ohjausta.

TFK on saanut Viktor Frankl Institut Wienin kansainvälisen akkreditoinnin vuodesta 2019 alkaen. Akkreditointi uusitaan kahden vuoden välein. Kts. akkreditointitodistus sivuiltamme:  https://logoterapeutti.fi/akkreditointitodistus/  . Myös kouluttajillamme on henkilökohtaiset Viktor Frankl Institut Wienin akkreditoinnit.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat tällä hetkellä Hyvinvointi- ja terapiakeskus Vanha Apteekki, Viktor Frankl Institute Wien, Väestöliiton Terapiapalvelut, EAP-Institut Wien ja Meaning in Ministry USA. Kts. yhteistyökumppanit ja linkit: https://logoterapeutti.fi/linkit/