TFK ja kouluttajat

Tarkoituskeskeisen filosofian koulutusyhteisö TFK perustettiin 2019. Koulutusyhteisön tarkoituksena on tuottaa korkeatasoista tutkimusta ja kirjallisuutta logofilosofiasta ja logoterapiasta, kouluttaa opiskelijoitamme logofilosofian ja logoterapian asiantuntijoiksi, tarjota asiantuntevaa  terapia-apua sekä toimia yhteistyökumppanina yrityksille ja yhteisöille, jotka etsivät tarkoituskeskeistä konsultointia tai ohjausta.

TFK on saanut Viktor Frankl Institut Wienin kansainvälisen akkreditoinnin vuodesta 2019 alkaen. Akkreditointi uusitaan kahden vuoden välein. Kts. akkreditointitodistus sivuiltamme:  https://logoterapeutti.fi/akkreditointitodistus/  . Myös kouluttajillamme on henkilökohtaiset Viktor Frankl Institut Wienin akkreditoinnit.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat tällä hetkellä Hyvinvointi- ja terapiakeskus Vanha Apteekki, Viktor Frankl Institute Wien, Green Care Finland, Väestöliiton Terapiapalvelut ja  2021 alkaen EAP-Institut Wien. Kts. yhteistyökumppanit ja linkit: https://logoterapeutti.fi/linkit/

KOULUTTAJAT

Anne Niiles-Mäki, FT, diplomilogoterapeutti VFI,  logoterapiakouluttaja TFK, Yhteisöcoach®

curriculum vitae

Academic Professional in Logotherapy and Existential Analysis 2014 (Viktor Frankl Institute Finland)

Diplomate in Logotherapy 2014 (Viktor Frankl Institute of Logotherapy, USA)

Accredited member of the International Association of Logotherapy and Existential Analysis 2014- (Viktor Frankl Institute Vienna)

Yhteisöcoach®  2020 (Huippuyhteisöt)

Anne on ollut logoterapiakouluttajana Viktor Frankl Institute Finlandissa ja hallituksen jäsenenä Viktor Frankl yhdistyksessä heinäkuuhun 2019 asti. Hän on toiminut logoterapeutin ammatissa vuodesta 2016 lähtien ja vuodesta 2020 Väestöliiton Terapiapalveluiden logoterapeuttina. Anne väitteli logoterapiasta filosofisena terapiamuotona Jyväskylän yliopistossa 2021. Linkki Annen väitöstutkimukseen Avoimet  julkaisut -sivulla ja linkki väitöstilaisuuden videotallenteeseen TFK:n videot ja podcastit -sivulla. Linkki Väestöliiton logoterapiapalveluun Logoterapeutin vastaanotto – Ota yhteyttä/varaa aika logoterapeutille -sivulla.

Minna Sadeaho, FM, diplomilogoterapeutti VFI, logoterapiakouluttaja TFK

Academic Associate in Viktor Frankl´s logotherapy 2014 (Viktor Frankl
Institute of Logotherapy, USA)

Academic Professional in Logotherapy and Existential Analysis 2015 (Viktor
Frankl Institute Finland)

Accredited member of the International Association of Logotherapy and
Existential Analysis 2016- (Viktor Frankl Institute Vienna)

Minna on toiminut logoterapiakouluttajana Viktor Frankl Institute
Finlandissa 2016 lähtien (apukouluttajana jo vuonna 2015) vuoden 2019 loppuun asti.
Minna on toiminut myös VFIF:n hallituksessa opettajakunnan edustajana
heinäkuuhun 2019 asti.