LOGOTERAPIAN PERUSTEET 13 OP

Logoterapian perusteet – kurssi on avoin kaikille arvo- ja tarkoituskeskeisestä ajattelusta kiinnostuneille. Kurssille osallistuminen ei edellytä mitään pohjakoulutusta tai ennakkotietämystä logoterapiasta. Kurssille voi myös osallistua sitoutumatta Logoterapiaohjaajan TFK sekä Logoterapeutin TFK jatkokoulutuksiin. Logoterapian perusteiden suorittaminen hybridikurssilla on kuitenkin edellytys jatkokoulutuksiimme hyväksymiselle.

Logoterapian perusteet – kurssilla tutustutaan logoterapian kehittäjän Viktor Franklin elämäntyöhön, erityisesti hänen auttamistyönsä perustalla olevaan filosofiseen taustanäkemykseen, jonka tunteminen ja ymmärtäminen ovat välttämättömiä logoterapeuttisen itsehoidon sekä muiden auttamiseen suuntautuvan toiminnan konkretisoimisen perustana.

Kurssilla opitaan kaikki logoterapian keskeiset käsitteet ja niiden paikka Franklin teorian kokonaisuudessa. Teemme myös käytännön harjoituksia oman elämän tarkoitukselliseksi kehittymisen virittymiseksi. Logoterapian perusteet -kurssi sopiikin mainiosti itsetuntemuksen kehittämiseen tarkoituksellisesta näkökulmasta.

Koulutuksen kesto on 75h, joka koostuu hybridiopetuksesta (verkko-opiskelu & Zoom-tapaamiset) ja itseopiskelusta. Opiskeluaika on yksi lukukausi (joko syyslukukausi tai kevätlukukausi). Koulutuksen hinta on 450€ + alv.

KATSO KOULUTUSTEN AJAT KOULUTUSKALENTERISTA.