LOGOFILOSOFIAN PERUSTEET 13 OP

Logofilosofian perusteet – kurssi on avoin kaikille arvo- ja tarkoituskeskeisestä ajattelusta kiinnostuneille. Kurssille osallistuminen ei edellytä mitään pohjakoulutusta tai ennakkotietämystä logoterapiasta. Kurssille voi myös osallistua sitoutumatta Logoterapiaohjaajan TFK sekä Logoterapeutin TFK jatkokoulutuksiin. Logofilosofian perusteiden suorittaminen verkkokurssilla, zoom-kurssilla tai intensiivikurssilla on kuitenkin edellytys jatkokoulutuksiimme hyväksymiselle.

Logofilosofian perusteet – kurssilla tutustutaan logoterapian kehittäjän Viktor Franklin elämäntyöhön, erityisesti hänen auttamistyönsä perustalla olevaan filosofiseen taustanäkemykseen, jonka tunteminen ja ymmärtäminen ovat välttämättömiä logoterapeuttisen itsehoidon sekä muiden auttamiseen suuntautuvan toiminnan konkretisoimisen perustana.

Kurssilla opitaan kaikki logoterapian keskeiset käsitteet ja niiden paikka Franklin teorian kokonaisuudessa. Teemme myös käytännön harjoituksia oman elämän tarkoitukselliseksi kehittymisen virittymiseksi.

Koulutuksen kesto on 75h, josta 48h on zoom/verkko/intensiiviopetusta ja 27h itseopiskelua. Opiskeluaika on yksi lukukausi (joko syyslukukausi tai kevätlukukausi). Koulutuksen hinta on 450€ + alv/verkkokurssi/ zoom-kurssi/  kesäisin järjestettävä intensiivikurssi.  Koulutus järjestetään  viikonloppukoulutuksina, iltakoulutuksina tai intensiivikurssina (intensiivikurssi vain Petäjävedellä).

KATSO KOULUTUSTEN AJAT KOULUTUSKALENTERISTA.